Rob Rijshouwer adviseur eerstelijn bij Tetra en praktijk.nl

Tetra is de laatste jaren sterk gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een unieke speler in de markt. Dit mede door als een van de eerste HIS-leveranciers een brug te slaan tussen de arts en de patiënt middels het patiënten portaal. ‘Bricks Patiënt’ maakt het mede mogelijk de eerstelijnszorg te ontzorgen en de praktijk efficiënter te laten functioneren.

De samenwerking met PRAKTIJK.nl, aanbieder van zorgwebsites en de ‘doktersassistente op afstand’, maakt het mogelijk om de huisartspraktijk in grote mate te ontlasten. 

Rob Rijshouwer gaat zich bezighouden met de ondersteuning van bestaande en nieuwe klanten met als doel het efficiënter werken en het ontzorgen van de huisartspraktijk te optimaliseren.

Nieuwsgierig? Rob komt graag vrijblijvend bij u langs om te kijken waar wij u kunnen ondersteunen.

Rob.rijshouwer@tetra.nl

Over Rob Rijshouwer

Ruim 30 jaar ervaring in de eerstelijns gezondheidszorg.

Wat begon met het ontwikkelen van een eenvoudig declaratiesysteem voor huisartsen (Declamed) heeft zich ontwikkeld tot een carrière in de eerstelijnszorg. Rob werkte bij de VVAA als ICT adviseur en bij de bekende PAUTgroep, waar MicroHIS uit ontstaan is. In 2001 maakte hij de overstap naar Labelsoft, een klein bedrijf met drie medewerkers dat insprong op de behoefte van software voor de huisartsenposten. In een snel tempo groeide het marktaandeel van Labelsoft bij de huisartsenposten naar zo’n 80%. Na de overname door CompuGroup Medical (CGM) in 2014 is Rob nog tot 2018 voor CompuGroup Medical werkzaam geweest. Na een korte tussenstop bij Chipsoft kijkt Rob er naar uit zich in te zetten voor ‘Bricks Huisarts’ om via deze weg huisartsen te helpen bij hun totale ICT-zorg. Wij heten Rob van harte welkom!

Print Friendly, PDF & Email